EN
|
HU
Acasă
Presa
Cariere
Contact
Despre noi
Istoria Covalact
Notorietate brand
Cum fabricăm produsele?
Responsabilitate socială
Produse
Brânzeturi proaspete
Brânzică de casă
Brânză Fagaraș
Brânză proaspătă de vaci
Iaurturi
Natur
Cremos
Lactate de băut cu tradiție
Sana
Chefir
Lapte bătut
Lapte Covăsit
Lapte prins
Lactate BIO
BIO Iaurt Covalact de Țară
BIO Lactate Tradiționale de Băut
BIO Bulgărași de Brânză cu Smântână
Telemea de vacă Bio
Lapte BIO
Telemea
Telemea de vacă
Smântână
Unt
Brânză de burduf
Caşcaval
Lapte
Reţete
În bucătărie la Chiva
Rețete de Paște
Sănătate & Nutriție
Despre laptele praf
Beneficiile lactatelor
Ce conţin lactatele?
Alimentația copiilor
Când să consumi lactate?
Stil de viață sănătos
Cât ne costă să mâncăm sânătos - gama de produse BIO
Fermieri
Te afli aici:
::
Reţete
Reţete
Caută după:
Smântână 10% grăsime
Brânză de burduf în membrană naturală
Brânza de vaci 6% grăsime
Brânză Făgăraș 8% grăsime
Brânzică de casă Natur
Cașcaval Clasic
Cașcaval cu lapte de capră
Chefir
Cremă de brânză proaspătă
Iaurt 2.8% grăsime
Iaurt cremos 5% grăsime
Iaurt cu lapte de capră
Lapte 1.5% grăsime
Lapte 3.5% grăsime
Lapte Bătut 2% grăsime
Lapte Covăsit
Sana 3.6% grăsime
Smântână 10% grăsime
Smântână Ardelenească 15% grăsime
Unt de masă B 65% grăsime
Unt de țară
Unt superior 80% grăsime
Piure de cartofi festiv
Mod de preparare: 1. Se fierb la abur, sub capac, cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cuburi, timp de 20 minute. Este o metoda mai ...
Tot articolul
Pască uşoară şi răcoroasă cu Brânză de vaci Covalact de Ţară
Mod de preparare: 1. Se tapetează un castron de metal sau de sticlă, cu diametrul de circa 20 – 25 cm, cu mai multe straturi de folie ...
Tot articolul
Ciorbă ţărănească de iepure cu smantana
Mod de preparare: 1. Cureţi carnea cu grijă, o speli, o porţionezi si o pui la fiert, la foc mic. 2. Îndepărtezi spuma formată şi adaugi ...
Tot articolul
Dovlecei umpluți cu Brânzică de casă Covalact de Țară si mărar
O rețetă ușoară și aromată, care pune în valoare dovleceii dulci și fragezi ai acestui sezon.
Tot articolul
Budincă de tăieţei cu ou, carne şi Brânzică de casă Covalact de Ţară
Mod de preparare: 1. Preîncălzeşte cuptorul la 175 grade Celsius. 2. Pune carnea tocată într-o tigaie antiadezivă bine încinsă şi ...
Tot articolul
Prajitură cu smântână și nuci caramelizate
Mod de preparare: Se amestecă biscuiții cu untul bine topit și cu acest pesmet se tapetează o tavă (inclusiv marginile) care apoi se dă la ...
Tot articolul
Plăcintă cu brânză dulce și stafide în coniac aromată cu portocale și vanilie
Plăcintă cu brânză dulce și stafide în coniac aromată cu portocale și vanilie.
Tot articolul
Clătite cu brânză şi smântână
Pregătire: 20 minute Preparare: 40 minute Grad de dificultate: redus Mod de preparare: 1. Baţi ouăle cu făina şi un praf de sare, apoi...
Tot articolul
Prăjitură crocantă
Amesteci toate ingredientele pentru blat, adăugând atâta făină cât este necesară obţinerii unui aluat consistent, potrivit de tare ....
Tot articolul
Cartofi cu ciuperci şi brânză la cuptor
Timp de preparare: 45 min
Cureţi cartofii, îi fierbi întregi, în apă puţin sărată, scurgi apoi apa în care au fiert şi îi tai rondele de 5 mm grosime ...
Tot articolul
Papanași fierți cu brânză de vaci
Mod de preparare
Amestecă brânza de vaci, trecută prin sită, cu grișul, făina ...
Tot articolul
1