Pregătire: 20 minute
Preparare: 40 minute
Grad de dificultate: redus
Mod de preparare:
1. Baţi ouăle cu făina şi un praf de sare, apoi adaugi laptele treptat până obţii consistenţa unei smântâni. Laşi compoziţia în frigider circa 20 de minute.
2. Între timp, amesteci brânza de vaci, untul şi smântâna până se formează o compoziţie cremoasă. O condimentezi, după gust, cu sare, piper şi mărar tocat.
3. Coci, pe rând, foile de clătite, le umpli cu compoziţia de brânză şi le servşti stropite cu smântână.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...