Reţete

Prăjitură cu portocale şi Smântână Ardelenească Covalact de Țară

Prăjitură cu portocale şi Smântână Ardelenească Covalact de Țară

Aroma de portocale însoţeşte întotdeauna sărbătorile de iarnă şi, de aceea, o prăjitură gustoasă şi aspectuoasă cum este aceasta va da căldură şi strălucire serilor friguroase de decembrie şi va impresiona oaspeţii.
Tot articolul
Tort pufos de sărbătoare

Tort pufos de sărbătoare

Mod de preparare: Blat: Se mixează untul până devine cremă şi apoi se adaugă zahărul şi se bate până se spumează. Se adaugă sarea ...
Tot articolul
Turtă dulce cu ghimbir şi scorţişoară

Turtă dulce cu ghimbir şi scorţişoară

Mod de preparare: Se topeşte untul şi se amestecă cu mierea. Într-un vas se pun făina, praful de copt, bicarbonatul, cacaoa, nucşoara, ...
Tot articolul
Budincă cu fructe de pădure

Budincă cu fructe de pădure

Timp de preparare: 45 min

Fierbi pastele în apă cu sare, urmând instrucţiunile de pe ambalaj, apoi le strecori ...

Tot articolul
Tort festiv cu cremă fină de cacao

Tort festiv cu cremă fină de cacao

Pregătirile de sărbători nu trebuie să fie neapărat complicate. Cu ingrediente de bună calitate și cu rețete simple, poți obține rezultate spectaculoase și gustoase.
Tot articolul
Cozonac

Cozonac

Umplutura: un pachet de unt 82% grasime de la Covalact 40 g cacao 150 g nuca tocata 200 g stafide Mod de preparare: Se face o maia ...
Tot articolul
Prăjitură de toamnă cu prune, nuci si Unt Covalact de Țară

Prăjitură de toamnă cu prune, nuci si Unt Covalact de Țară

Mode de preparare: 1. Preîncălzeşte cuptorul la 175 grade Celsius. Unge şi tapetează cu hârtie o formă rotundă, cu arc, cu diametrul ...
Tot articolul
Prăjitură ușoară cu brânzică de casă si smântână Covalact de Țară

Prăjitură ușoară cu brânzică de casă si smântână Covalact de Țară

Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 160 grade Celsius. Pune grătarul cuptorului în treimea inferioară a acestuia. Unge cu ulei fundul ...
Tot articolul
Cartofi umpluţi cu carne de miel şi Caşcaval Rucăr Covalact de Țară

Cartofi umpluţi cu carne de miel şi Caşcaval Rucăr Covalact de Țară

Reţeta următoare poate fi o alternativă deosebită la felurile de mâncare cu carne de miel pe care le pregătim, de obicei, de Paşte. Am putea spune că este vorba despre un alt fel de musaca de cartofi cu carne de miel. Este rustică, aspectoasa, uşor de pregătit şi va deveni imediat favorita tuturor, chiar şi a celor mai mofturoşi copii.
Tot articolul
Pască gustoasă fără aluat, cu brânză grasă de vaci Covalact de Țară

Pască gustoasă fără aluat, cu brânză grasă de vaci Covalact de Țară

Mod de preparare: 1. Preîncălzeşte cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetează cu hârtie de copt fundul unei forme rotunde, unge lateralele cu ...
Tot articolul
Ouă cu trei feluri de umpluturi de Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Țară

Ouă cu trei feluri de umpluturi de Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Țară

Mod de preparare: Ouăle trebuie spălate, puse într-o cratiţă încăpătoare, pe un singur strat. Acoperă-le cu apă rece şi pune-le la ...
Tot articolul
Salată de primăvară cu sos de Iaurt Covalact de Ţară si mărar

Salată de primăvară cu sos de Iaurt Covalact de Ţară si mărar

Mod de preparare: 1. Se fierb ouăle: 1 minut în clocot, lăsate apoi 10 minute sub capac, apoi puse în apă rece cu gheată şi ...
Tot articolul