Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si ...
Inainte de a pregati acesta prajitura, ganditi-va ce fel de gem veti folosi. In principiu orice gem acrisor este bun, dar trebuie sa fie consistent. ...
Intr-o oala de 3-4 litri asezam carnea de miel cu os, bine spalata. Acoperim cu apa (intre 1.5- si 2 litri). Adaugam o lingurita de sare si punem la ...
Ficatul se curata de pielite, daca este nevoie se spala, dar apoi se usuca bine pe prosoape de hartie. Un alt pas important este sa-l taiem in doua pe ...
Preincalzim cuptorul la 160 de grade Celsius, caldura sus si jos, fara ventilatie. Pregatim o forma de tort cu diametrul de 24 cm. O ungem cu putina ...
Punem la fiert trei litrii de apa cu doua lingurita pline de sare. Odata ce da in clocot punem spaghetele si le fierbem dupa timpul indicat pe pachet, ...
Punem 3 l de apa la fiert. Pentru fiecare litru de apa trebuie sa utilizam 7 grame de sare, asadar 21 de grame in aceasta situatie. Asta inseamna 2 ...