Telemea

Din vremuri străvechi, brânza telemea a fost maturată, pentru a rezista în condiții bune cât mai mult timp. Astăzi după mai bine de 2000 de ani, deși avem alte posibilități de păstrare, tot maturăm brânza telemea.
De ce facem acest lucru? În timpul procesului de maturare brânza își desăvârșește gustul, cu alte cuvinte în conținutul telemelei se formează compuși de aromă care ,,îmbracă” gustul excepțional al brânzei telemea.
De ce 45 zile? Este perioada optimă în care brânza devine mai cremoasă, iar aroma se stabilizează, rezultând un produs de o calitate excepțională, asemenea celor produse de străbunii noștri.
Telemeaua de vacă Bio 350g

Telemeaua de vacă Bio 350g

Telemeaua de vaca BIO este facuta doar din lapte ecologic si maturata timp de 45 de zile. Aceasta este intervalul de timp propice pentru a deveni cremoasa, aroma sa fie desavarsita, rezultand un produs de o calitate superioara, cu gust autentic “ca la tara”. In timpul procesului de maturare telemeaua formeaza compusi de aroma pentru a rezulta un gust cu adevarat exceptional.Telemea de ...
Tot articolul