Telemea

Din vremuri străvechi, brânza telemea a fost maturată, pentru a rezista în condiții bune cât mai mult timp. Astăzi după mai bine de 2000 de ani, deși avem alte posibilități de păstrare, tot maturăm brânza telemea.
De ce facem acest lucru? În timpul procesului de maturare brânza își desăvârșește gustul, cu alte cuvinte în conținutul telemelei se formează compuși de aromă care ,,îmbracă” gustul excepțional al brânzei telemea.
De ce 45 zile? Este perioada optimă în care brânza devine mai cremoasă, iar aroma se stabilizează, rezultând un produs de o calitate excepțională, asemenea celor produse de străbunii noștri.
Telemea de vacă BIO

Telemea de vacă BIO

Produsul este făcut integral din lapte ecologic și maturat 45 de zile, timp propice pentru a căpăta o textură cremoasă și o aromă desăvârșită, rezultatul fiind o telemea de o calitate superioară, cu gust autentic “ca la țară”.
Tot articolul
Telemea de vacă

Telemea de vacă

Cu o textură cremoasă și o aromă desăvârșită, Telemeaua de vacă este un produs de o calitate superioară, cu gust autentic “ca la țară”. Maturarea timp de 45 de zile reprezintă perioada optimă în care brânza devine mai cremoasă, iar aroma se stabilizează, rezultând un produs de o calitate excepțională, asemenea celor produse de străbunii noștri.
Tot articolul