Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si ...
Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu ...
Se framanta un aluat din ingredientele pentru coji, pana ce acesta nu se mai lipeste de mana, apoi se fac bilute potrivite ca marime, cam cat o boaba ...
Intr-o cratita smaltuita, am pus la foc 150 grame de zahar pe care l-am topit la foc mic pana a devenit usor maroniu. Zaharul topit se imprastie cate ...
Se mixeaza 3oua cu laptele, uleiul, 18 linguri de zahar si putina sare apoi se incorporeaza faina si praful de copt. Punem hartie de copt in tava si ...
Se mixeaza ouale cu zaharul tos si zaharul vanilat. Cand isi dubleaza volumul, se adauga faina.Se amesteca usor, adaugand si branza maruntita si la ...