De la laptele bun și gustos, cu gust adevărat de la țară, la delicioasa brânzică de casă, până la specialitățile din lapte de capră și iaurturi gustoase, Covalact de Țară vă aduce lactate proaspete, făcute după rețete autentice românești.
Branza framantata din lapte de capra Covalact de Tara reuneste beneficiile unei branze framantate cu beneficiile laptelui de capra, astfel a rezultat o branza compacta, cremoasa, care nu se sfarama, cu un gust perfect echilibrat “prea bun,prea ca la tara”- nu este acida si nici foarte sarata.
Laptele BIO de la Covalact de tara provine de la producători români certificați ecologic. Lansarea acestui produs completeaza gama de produse ecologice din portofoliul Covalact de Tara.
Cu o textură cremoasă și o aromă desăvârșită, Telemeaua de vacă este un produs de o calitate superioară, cu gust autentic “ca la țară”. Maturarea timp de 45 de zile reprezintă perioada optimă în care brânza devine mai cremoasă, iar aroma se stabilizează, rezultând un produs de o calitate excepțională, asemenea celor produse de străbunii noștri.
Iaurtul cu caimac este un iaurt alb, hrănitor, creat special pentru consumatorii care îşi aduc aminte cu nostalgie de clasicul iaurt făcut în casă. Gustul desăvârşit este dat de însăşi combinația a două straturi: strat de smântână vârtos, peste iaurt răcoros!
Chefirul este un produs lactat acid ce conține bacterii prietenoase care contribuie la menținerea unei flore intestinale echilibrate și ajută digestia.
Produsul este făcut integral din lapte ecologic și maturat 45 de zile, timp propice pentru a căpăta o textură cremoasă și o aromă desăvârșită, rezultatul fiind o telemea de o calitate superioară, cu gust autentic “ca la țară”.
BIO Brânzica de Casa Covalact de Țară este un produs certificat ecologic, obținut din lapte de vacă integral, colectat exclusiv de la fermele din România.
Produsul se adresează în primul rând copiilor pentru asigurarea alimentației sănătoase în perioada de creștere, dar și persoanelor adulte preocupate de o dietă sănătoasă.
Rețetă românească cu tradiție, Brânza Făgăraș este facutădin ingrediente 100% naturale, formată din două straturi: brânză proaspătă de vaci la bază și smântână fermentată deasupra ...