BIO Brânzeturi proaspete

BIO Brânzeturi proaspete Covalact de Țară sunt produse certificate ecologic, obținute din lapte de vacă integral, colectat exclusiv de la fermele din România. 

Produsele se adresează în primul rând copiilor pentru asigurarea alimentației sănătoase în perioada de creștere dar și persoanelor adulte preocupate de o dietă sănătoasă.

BIO Brânzeturile proaspete Covalact de Țară se găsesc în următoarele variante:

BIO Brânzică de casă
180 g
BIO Făgăraș
185 g
BIO Brânzeturi proaspete
Descriere detaliată
Brânzica de casă BIO și BIO Făgăraș păstrează gustul natural al produselor proaspete de la țară, fiind făcute din lapte ecologic, provenit de la ferme ecologice din România .

Brânzica de casă BIO cu 5.5% conținut grăsime este o brânzică proaspătă de tip Cottage Cheese formată dintr-un amestec de bulgărași de brânză proaspătă de vaci BIO și smântână dulce, nefermentată, BIO (ca cea pentru frișcă). Acest lucru conferă produsului gustul plăcut, mai puţin acrişor decât al altor produse similare de pe piaţă, fiind foarte apreciată şi bine acceptată şi de către copii.

BIO Făgăraș cu 7% conținut grăsime este format din două straturi: un strat de brânză de vaci BIO la bază și un strat de smântână fermentată BIO deasupra.


BIO Brânzică de casă Covalact de Țară

Informații nutriționale / 100 g de produs
 
% din CR*
 
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Proteine
Sare
399 kJ/ 96 kcal
5.5 g
3.5 g
1.1 g
1.1 g
10.4 g
0.5 g

BIO Făgăraș Covalact de Țară

Informații nutriționale / 100 g de produs
 
% din CR*
 
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Proteine
Sare
447 kJ/ 107 kcal
7 g
4.3 g
1.6 g
1.6 g
9.3 g
0.1 g
*CR – Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kj / 2000 kcal)                                    *CR – Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kj/ 2000 kcal)


Spot Făgăraș BIO Covalact de Țară

 

Spot BIO Brânzică Covalact de Țară