Ne dorim ca, atunci când pregătiți micul dejun sau când folosiți produsele Covalact de Țară pentru o rețetă gustoasă, să știți cât mai multe despre aceste produse, despre drumul lor - începând de la văcuțele care pasc pe pășuni înverzite din zonele Covasnei și Harghitei, trecănd prin fermele în care aceste văcuțe sunt îngrijite și ajungând la fabricile noastre de la Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc, fabrici care respectă cele mai înalte standarde europene.
Într-un singur an, aceste fabrici procesează aproximativ 40 de milioane de litri de lapte. Fiecare dintre ele „absoarbe” o medie de 110,000 litri de lapte zilnic. Acest lapte proaspăt ajunge la noi în cisterne de câte 12,000 litri, care au fost încărcate, dis de dimineață, în fermele din apropiere.
Cine sunt însă oamenii minunați care au grijă de văcuțele Covalact? Haideți să îi cunoaștem!