Video

   
Video Spot Plain yoghurt
Covalact de Ţară. Prea bun! Prea ca la ţară!
More

Dairies benefits

Dairies benefits
Dairies benefits
Food plays has a big influence on the quality of life of every one of us. It is often said that we ...
More

Inside Chiva’s kitcken

Pork soup with yoghurt
Pork soup with yoghurt
Preparation method 1. Prepare the meat: clean it,then cut it in pieces and boil it in salted water ...
More
PRODUSE COVALACT DE ȚARĂ
Inside Chiva’s kitcken
Country side soup with rabbit and sour cream

Country side soup with rabbit and sour cream

Preparation method: 1. Carefully clean, wash and portion the meat before boiling it at a low flame 2. Remove the foam and put in the cut vegetables. Let it simmer until the meat and vegetables ...
More
Cottage cheese pie

Cottage cheese pie

Preparation: 15 minutes Baking time: 40 minutes Difficulty: low Preparation method: 1. Mix in the flower, salt and cold butter until it turns into a sandy dough.  Add the vinegar and ...
More
Crepes with sour cream and fresh cow cheese

Crepes with sour cream and fresh cow cheese

Preparation: 20 minutes Duration: 40 minutes Difficulty: low Preparation method: 1. Wisk the eggs with the flower and salt, and then add the milk gradually until you get the consistency of a ...
More
Urmăreşte-ne pe:

x
Dragă consumator,

Și noi, alături de partenerii noștri furnizori și comercianți, facem toate eforturile pentru a asigura zilnic produsele noastre în magazine, astfel încât acestea să ajungă la tine constant și în deplină siguranță.

Rolul nostru de jucător strategic în industria alimentară din România este acela de a furniza oamenilor produsele alimentare necesare, în aceste împrejurări speciale.

În același timp, respectăm cu strictețe criteriile de calitate și siguranță alimentară, am intensificat procesele de igienizare și dezinfectare în fabricile și depozitele noastre și am luat toate măsurile recomandate pentru protejarea angajaților noștri.

Avem reguli și fluxuri de lucru speciale pentru zona de producție, depozitare și livrare și urmăm îndeaproape Ghidul Intern de Conduită și Prevenție specific.

Suntem în strânsă colaborare și comunicare cu autoritățile.

În măsura în care vom putea, vom sprijini la rândul nostru autoritățile cu resursele pe care le avem la dispoziție.

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor, citată de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară, precizează că datele științifice existente la momentul actual, precum și experiența anterioară cu infecții respiratorii similare, ne arată că acest nou coronavirus nu se transmite prin intermediul alimentelor, astfel că omul nu poate contacta acest virus pe calea alimentelor. Acest virus are nevoie de o gazdă (umană sau animală) pentru a crește și nu se poate dezvolta pe alimente sau în interiorul acestora.

De asemenea, cercetările științifice actuale sugerează că virusul poate supraviețui câteva ore pe suprafețe, iar dezinfectanții de uz casnic sunt eficienți pentru îndepărtarea acestuia. Atât timp cât personalul lucrător din sectorul alimentar respectă cu strictețe bunele practici de igienă individuală și colectivă, nu există posibilitatea ca acesta să contamineze obiectele pe care le manipulează sau suprafețele din cadrul unității.

Suntem optimiști că vom depăși împreună, cu bine, această perioadă de restricții și îngrijorare.

Un sfat călduros: ține seama de recomandările autorităților, informează-te din surse sigure, protejează-te pe tine și pe cei din jur!

Îți mulțumim că ești alături de noi!