Lactate BIO

Laptele folosit pentru obținerea produselor Bio Covalact de Țară este un lapte de calitate superioară obținut de la văcuțele crescute în ferme ecologice, hrănite în aer liber, pe pășuni curate și cu furaje de cea mai bună calitate. Atât văcuțele, hrana și condițiile lor de creștere, cât și produsele noastre obținute din laptele lor sunt verificate riguros în privința respectării regulilor stricte de producție ecologică de către organisme de inspecție și certificare aprobate de M.A.D.R.
Începând din 2017, Covalact este înregistrat la M.A.D.R. ca procesator în sistem de agricultură ecologică și certificat pentru activitățile de producție și depozitare produse lactate ecologice.
BIO Brânzeturi proaspete

BIO Brânzeturi proaspete

BIO Brânzica de Casa Covalact de Țară este un produs certificat ecologic, obținut din lapte de vacă integral, colectat exclusiv de la fermele din România.
Produsul se adresează în primul rând copiilor pentru asigurarea alimentației sănătoase în perioada de creștere, dar și persoanelor adulte preocupate de o dietă sănătoasă.
Tot articolul
BIO Iaurt Covalact de Țară

BIO Iaurt Covalact de Țară

BIO Iaurt Covalact de Țară are 3,8% grăsime, este produs din lapte de vacă ecologic, colectat exclusiv de la ferme din inima României.
Tot articolul
BIO Lactate Tradiționale de Băut

BIO Lactate Tradiționale de Băut

BIO Lactate Tradiționale de Băut sunt produse certificate ecologic, obținute din lapte de vacă integral, provenit din producție ecologică, colectat exclusiv de la ferme din România. Produsele se adresează persoanelor adulte preocupate de o dietă echilibrată dar și copiilor - pentru asigurarea alimentației echilibrate în perioada de creștere.
Tot articolul