Lactate BIO

Laptele folosit pentru obținerea produselor Bio Covalact de Țară este un lapte de calitate superioară obținut de la văcuțele crescute în ferme ecologice, hrănite în aer liber, pe pășuni curate și cu furaje de cea mai bună calitate. Atât văcuțele, hrana și condițiile lor de creștere, cât și produsele noastre obținute din laptele lor sunt verificate riguros în privința respectării regulilor stricte de producție ecologică de către organisme de inspecție și certificare aprobate de M.A.D.R.
Începând din 2017, Covalact este înregistrat la M.A.D.R. ca procesator în sistem de agricultură ecologică și certificat pentru activitățile de producție și depozitare produse lactate ecologice.
Lapte BIO 3,7% grasime 1L

Lapte BIO 3,7% grasime 1L

Laptele BIO de la Covalact de tara provine de la producători români certificați ecologic. Lansarea acestui produs completeaza gama de produse ecologice din portofoliul Covalact de Tara.
Tot articolul
Telemea de vacă BIO

Telemea de vacă BIO

Produsul este făcut integral din lapte ecologic și maturat 45 de zile, timp propice pentru a căpăta o textură cremoasă și o aromă desăvârșită, rezultatul fiind o telemea de o calitate superioară, cu gust autentic “ca la țară”.
Tot articolul
BIO Bulgărași de Brânză cu Smântână

BIO Bulgărași de Brânză cu Smântână

BIO Bulgărași de Brânză cu Smântână Covalact de Țară este un produs certificat ecologic, obținut din lapte de vacă integral, colectat exclusiv de la fermele din România.
Produsul se adresează în primul rând copiilor pentru asigurarea alimentației sănătoase în perioada de creștere, dar și persoanelor adulte preocupate de o dietă sănătoasă.
Tot articolul
BIO Iaurt Covalact de Țară

BIO Iaurt Covalact de Țară

BIO Iaurt Covalact de Țară are 3,8% grăsime, este produs din lapte de vacă ecologic, colectat exclusiv de la ferme din inima României.
Tot articolul
BIO Lactate Tradiționale de Băut

BIO Lactate Tradiționale de Băut

BIO Lactate Tradiționale de Băut sunt produse certificate ecologic, obținute din lapte de vacă integral, provenit din producție ecologică, colectat exclusiv de la ferme din România. Produsele se adresează persoanelor adulte preocupate de o dietă echilibrată dar și copiilor - pentru asigurarea alimentației echilibrate în perioada de creștere.
Tot articolul