Brânza proaspătă de vaci este produsă după o rețetă românească cu tradiție, cu ingrediente 100% naturale, și cu conținut ridicat de proteine de înaltă calitate cu rol important în procesul de nutriție.
Brânza de vaci Covalact de Ţară se găseşte în variantele:
Brânza de vaci 6% grăsime
200g
Brânză slabă de vaci 0,5% grăsime
200g
Brânză fină de vaci
200g
Brânză de vaci 6% grăsime
1Kg
Descriere detaliată
Brânza proaspătă de vaci este foarte hrănitoare fiind un aliment de bază recomandat în diversificarea alimentației bebelușilor începand cu varsta de 6 luni.
Datorită conţinutului ridicat de proteine şi foarte redus de grăsimi si a unei cantitati insemnate de calciu, Brânza slabă de vaci este recomandată de către medici şi nutriţionişti pentru un regim alimentar sănătos şi echilibrat.
Brânza grasă de vaci este un aliment superior din punct de vedere nutriţional, mai cremos şi potrivit pentru utilizarea în diferite reţete (plăcinte, aluaturi etc.)
Brânză slabă proaspătă de vaci
Informații nutriționale / 100 g de produs
% CR*
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Proteine
Sare
342 kJ/ 81 kcal
0.5 g
0.3 g
2 g
2 g
17 g
0.4 g
4
1
2
1
2
34
7
Brânză grasă de vaci
Informații nutriționale / 100 g de produs
% CR*
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Proteine
Sare
494 kJ/ 118kcal
6 g
3.3 g
3 g
3 g
13 g
0.2 g
6
9
17
1
3
26
3
*CR Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kj / 2000 kcal) *CR Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kj / 2000 kcal)
În bucătărie la Chiva
Pască gustoasă fără aluat, cu brânză grasă de vaci Covalact de Țară
Mod de preparare: 1. Preîncălzeşte cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetează cu hârtie de copt fundul unei forme rotunde, unge lateralele cu ...