220 ml Covalact, 230 de gr zahar, 3 oua, 35 ml bors, 1 lingura de smanatana Covalact, 1 esenta de rom, un praf de sare, 70 gr de unt Covalact, 100 ml ulei, coaja de lamaie, 820 gr faina, 35 gr drojdie, si pentru umplutura urmatoarele: 200 gr nuci, 200 gr zahar, lapte dulce Covalact, o lingura de cacao, 250 gr rahat.
Mod de preparare:
Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua framantari si minim 40 de minte dospire. Nuca se da prin masina, se amesteca cu zaharul si se adauga lapte, punand-o la foc pana se topeste zaharul. lapte se adauga cat sa iasa o compozitie care sa nu curga dar sa poata fi usor intinsa. In aceasta se adauga si rahatul taiat cubulete si cacaoa. Cand aluatul este gata, se scoate si pune pe masa de lucru unsa cu ulei. Se imparte in doua parti egale si se intind cu mana doua foi groase, Peste acestea punem umplutura, ii rulam, ii punem in tava tavetata cu hartie de copt si ii mai lasam la dospit 20- 30 de minute. Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...