1 kg ficat de miel, 1/2 kg plaman, 1/2 kg inima, 1/2 kg carne tocata mai grasa, 7 oua, 3 legaturi de ceapa verde, 3legaturi de usturoi, 3 legaturi de marar,, 3 legaturi de patrunjel,5 linguri de smanatana de la Covalact, sare,piper,50 de grame de unt Covalact pentru uns tavile
Mod de preparare:
Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele cu verdeata, cu carnea tocata, ouale, smanatana si condimentam. Amestecam bine ca sa se omogenizeze ingredientele, apoi ungem tavile cu unt, asezam compozitia de drob presand si niveland usor. Il coacem 70-80 de minute la foc mediu in cuptorul incins dinainte.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...