4 cutii branza slaba de vaci de la covalact, 200 grame de zahar plus 18 linguri zahar pentru foaie, 4 pliculete zahar vanilinat, 7 oua, 150 gr stafide, 18 linguri de lapte, 18 linguri de ulei, 24 linguri de faina, un praf de copt
Mod de preparare:
Se mixeaza 3oua cu laptele, uleiul, 18 linguri de zahar si putina sare apoi se incorporeaza faina si praful de copt. Punem hartie de copt in tava si turnam jumatate din compozitie. O dam la cuptor la foc iute 10 minute sa prinda crusta. In acest timp amestecam branzica cu 200 de grama de zahar, 4 oua, stafide si zahar vanilinat. Compozitia de branza se toarna peste blat si deasupra restul compozitiei de blat turnat. Se coaace la foc potrivit pana trece de proba cu scobitoarea.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...