800 gr untura,
800 gr smantana de la Covalact,
un praf de sare,
faina cat cuprinde,
rahat,
zahar pudra pentru ornare,
1 ou
Mod de preparare:
Intr-un castron sau o cratita se amestecam bine untura cu smantana, oul, si apoi incorporam faina.Se framanata un aluat nici prea tare nici prea moale, pe care il lasam minim 30 de minute la rece. Aluatul se intinde in foi de jumatate de centimetru grosime si se taie in forma de patrate apoi in fiecare patrat de aluat punem o bucatica de rahat si rulam de la un colt la altul.Le coacem pana se rumenesc usor si le pudram cu zahar.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...