1. Cureţi carnea cu grijă, o speli, o porţionezi si o pui la fiert, la foc mic.
2. Îndepărtezi spuma formată şi adaugi legumele curăţate şi tăiate după preferinţă, bucăţi mari sau cubuleţe. Laşi să fiarbă, la foc mic pînă când carnea şi legumele sunt bine pătrunse.
3. Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi borşul fiert separat şi spumuit. Pui leuşteanul şi cimbrul, pe care le scoţi după 2-3 clocote. Dregi ciorba cu smântână amestecată cu făina şi o laşi să mai dea 1-2 clocote.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...