EN
|
HU
Acasă
Presa
Cariere
Contact
Despre noi
Istoria Covalact
Notorietate brand
Cum fabricăm produsele?
Responsabilitate socială
Produse
Brânzeturi proaspete
Brânzică de casă
Brânză Fagaraș
Brânză proaspătă de vaci
Iaurturi
Natur
Cremos
Lactate de băut cu tradiție
Sana
Chefir
Lapte bătut
Lapte Covăsit
Lapte prins
Lactate BIO
BIO Iaurt Covalact de Țară
BIO Lactate Tradiționale de Băut
BIO Bulgărași de Brânză cu Smântână
Telemea de vacă Bio
Lapte BIO
Telemea
Telemea de vacă
Smântână
Unt
Brânză de burduf
Caşcaval
Lapte
Reţete
În bucătărie la Chiva
Rețete de Paște
Sănătate & Nutriție
Despre laptele praf
Beneficiile lactatelor
Ce conţin lactatele?
Alimentația copiilor
Când să consumi lactate?
Stil de viață sănătos
Cât ne costă să mâncăm sânătos - gama de produse BIO
Fermieri
Te afli aici:
::
Reţete
Reţete
Caută după:
Brânzică de casă Natur
Brânză de burduf în membrană naturală
Brânza de vaci 6% grăsime
Brânză Făgăraș 8% grăsime
Brânzică de casă Natur
Cașcaval Clasic
Cașcaval cu lapte de capră
Chefir
Cremă de brânză proaspătă
Iaurt 2.8% grăsime
Iaurt cremos 5% grăsime
Iaurt cu lapte de capră
Lapte 1.5% grăsime
Lapte 3.5% grăsime
Lapte Bătut 2% grăsime
Lapte Covăsit
Sana 3.6% grăsime
Smântână 10% grăsime
Smântână Ardelenească 15% grăsime
Unt de masă B 65% grăsime
Unt de țară
Unt superior 80% grăsime
Piure de cartofi festiv
Mod de preparare: 1. Se fierb la abur, sub capac, cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cuburi, timp de 20 minute. Este o metoda mai ...
Tot articolul
Sandviciuri haioase pentru copii
Pregătiți simplu si rapid sandviciuri haioase împreună cu cei mici. Rațușcă: Unt Covalact de Țară 80% grăsime, Cașcaval Dalia de ...
Tot articolul
Frigănele cu cremă de Brânzică de casă Covalact de Țară si fructe caramelizate
Mod de preparare: 1. Într-un castron, bate oul, Laptele Covalact de Țară, zahărul și scorțișoara. 2. Pune la încins o tigaie antiadezivă, ...
Tot articolul
Dovlecei umpluți cu Brânzică de casă Covalact de Țară si mărar
O rețetă ușoară și aromată, care pune în valoare dovleceii dulci și fragezi ai acestui sezon.
Tot articolul
Budincă de tăieţei cu ou, carne şi Brânzică de casă Covalact de Ţară
Mod de preparare: 1. Preîncălzeşte cuptorul la 175 grade Celsius. 2. Pune carnea tocată într-o tigaie antiadezivă bine încinsă şi ...
Tot articolul
Tartine rustice de primăvară
Pentru primele zile timide de primăvară, o reţetă de tartine cu brânzică de casă, delicate şi aromate, ca o promisiune a abundenţei de verdeţuri care va urma.
Tot articolul
Plăcintă cu bulgaraşi de brânză
Pregătire: 15 minute Preparare: 40 minute Grad de dificultate: redus Mod de preparare: 1. Amesteci făina cu praful de sare şi ...
Tot articolul
Pască
Mod de preparare: Coca se împarte în două: o porție de aprozimativ 200 de grame pentru decor și restul pentru foaie. Alutatul de cozonac se ...
Tot articolul
1