Tartine rustice de primăvară


Ingrediente Covalact de Ţară
Brânzică de casă Natur
Ingrediente:

360 g Brânzică de casă Covalact de Ţară
3 – 4 ridichi
4 fire de ceapă verde
½ ardei gras roşu
O mână de frunze proaspete de spanac
Sare, piper negru proaspăt măcinat (după gust)
Puţin ulei de măsline şi câteva frunze mici de spanac, pentru decor
Felii de pâine ţărănească

Poftă bună!

Mod de preparare:

Toacă mărunt de tot ridichiile, ardeiul, ceapa verde. Taie frunzele de spanac în fâşii subţiri.
Pune Brânzica de casă Covalact de Ţară într-un castron şi adaugă verdeţurile tocate.
Asezonează cu sare şi piper negru proaspăt măcinat.
Prăjeşte uşor feliile de pâine ţărănească.
Pune amestecul de brânză şi verdeţuri pe feliile de pâine prăjită.
Decorează cu frunze tinere de spanac , câteva picături de ulei de măsline şi puţin piper.

Serveşte imediat şi bucură-te de primăvara care urmează!
 


În bucătărie la Chiva
Pizza pe spaghete

Pizza pe spaghete

Punem la fiert trei litrii de apa cu doua lingurita pline de sare. Odata ce da in clocot punem spaghetele si le fierbem dupa timpul indicat pe pachet, dar micsorat cu o treime. Intre timp ...
Tot articolul
Tort de paste

Tort de paste

Punem 3 l de apa la fiert. Pentru fiecare litru de apa trebuie sa utilizam 7 grame de sare, asadar 21 de grame in aceasta situatie. Asta inseamna 2 lingurite cu varf. E foarte important sa folosim ...
Tot articolul
Plomchec Covalact

Plomchec Covalact

Preincalzim cuptorul. Pt cuptorul electric alegem un program cu ventilatie dar care nu da caldura de sus si setam temperatura la 200 grade Celsius. Pregatim 2 forme dreptunghiulare de 16/8 cm, ...
Tot articolul
Gogosi pufoase fara drojdie (minciunele, pancove)

Gogosi pufoase fara drojdie (minciunele, pancove)

Asadar, ne pregatim un bol incapator si punem faina in el. Adaugam sarea, praful de copt, si zaharul vanilat (daca dorim sa folosim esente, il inlocuim cu zahar normal). Amestecam totul foarte, ...
Tot articolul