Tartine rustice de primăvară


Ingrediente Covalact de Ţară
Brânzică de casă Natur
Ingrediente:

360 g Brânzică de casă Covalact de Ţară
3 – 4 ridichi
4 fire de ceapă verde
½ ardei gras roşu
O mână de frunze proaspete de spanac
Sare, piper negru proaspăt măcinat (după gust)
Puţin ulei de măsline şi câteva frunze mici de spanac, pentru decor
Felii de pâine ţărănească

Poftă bună!

Mod de preparare:

Toacă mărunt de tot ridichiile, ardeiul, ceapa verde. Taie frunzele de spanac în fâşii subţiri.
Pune Brânzica de casă Covalact de Ţară într-un castron şi adaugă verdeţurile tocate.
Asezonează cu sare şi piper negru proaspăt măcinat.
Prăjeşte uşor feliile de pâine ţărănească.
Pune amestecul de brânză şi verdeţuri pe feliile de pâine prăjită.
Decorează cu frunze tinere de spanac , câteva picături de ulei de măsline şi puţin piper.

Serveşte imediat şi bucură-te de primăvara care urmează!
 


În bucătărie la Chiva
Nuci umplute cu gust de copilarie

Nuci umplute cu gust de copilarie

 Mod de preparare: Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Tot articolul
Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

 Mod de preparare: 1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Tot articolul
Faguri cu crema de cacao

Faguri cu crema de cacao

Mod de preparare: Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim. Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Tot articolul
Amandina de casa fara fondant

Amandina de casa fara fondant

Mod de preparare: Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie. Pregatim o tava tapetata ...
Tot articolul