Pregătiți simplu si rapid sandviciuri haioase împreună cu cei mici.
Rațușcă: Unt Covalact de Țară 80% grăsime, Cașcaval Dalia de la Covalact De Țară, un ou fiert tare pentru aripa si ardei rosu pentru ochi si morcov pentru cioc
Avion: Unt Covalact de Țară 80% grăsime, Cașcaval Penteleu de la Covalact De Țară, o roșie pentru vârful avionului, un morcov pentru decor aripi
Ciupercuțe: Brânză proaspătă de vaci Covalact de Țară, ceapa verde mărunțită sau alte verdețuri după preferințe, roșii cherry și cubulețe mici de ou fiert.
Omiduță: Rondele de pâine albă și neagră unse cu Unt Covalact de Țară 80% grăsime și umplute cu castravete și Cașcaval Dalia de la Covalact De Țară
Iepuraș: Brânzică de casă de la Covalact de Țară pentru botic, ardei gras pentru nas, ceapă verde pentru mustăți și morcov pentru urechi
Bufniță mare: pâine, Unt Covalact de Țară 80% grăsime, Cașcaval Dalia de la Covalact De Țară , rondele de ou fiert și castravete pentru ochi și aripi,din morcov pentru ciuf și cioc
Bufniță mică: Unt Covalact de Țară 80% grăsime, morcov pentru cioc, Brânză proaspătă de vaci Covalact de Țară si ceapă pentru ochi
Picior: pâine, Unt Covalact de Țară 80% grăsime, Cașcaval Dalia de la Covalact De Țară, ardei gras pentru unghii
Steluță de mare: Brânză proaspătă de vaci Covalact de Țară, ardei verde, portocaliu și rosu mărunt și codite de ceapă verde tăiate mărunt pentru decor
Desert vesel: Iaurt cu căpșuni de la Covalact de Țară, Brânzică de casă Covalact de Țară, fructe proaspete decorate cu frișcă
Pentru a crea cu ușurință diferitecontururi puteți folosi forme pentru prăjituri.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...
Inainte de a pregati acesta prajitura, ganditi-va ce fel de gem veti folosi. In principiu orice gem acrisor este bun, dar trebuie sa fie consistent. Un gem subtire, va iesi de la mijlocul prajiturii, ...