Mod de preparare:
1. Într-un castron, bate oul,
Laptele Covalact de Țară, zahărul și scorțișoara.
2. Pune la încins o tigaie antiadezivă, cu puțin
Unt Covalact de Țară.
3. Înmoaie pe rând, pe ambele fețe, feliile de pâine în oul bătut cu lapte și zahăr. Lasă felia câteva secunde în compoziția asta, ca să absoarbă din ea în tot miezul, fără a se înmuia complet. De cum e felia bine înmuiată, pune-o în tigaia încinsă și frige-o până devine aurie pe ambele părți. Ia feliile de toast de pe foc și ține-le la cald.
4. Într-o crăticioară, pune feliile de fructe,
Untul Covalact de Țară și zahărul. Amestecă ușor și lasă pe foc mediu, până când fructele se scaldă într-un sos gros, auriu și parfumat.
5. Amestecă ingredientele pentru crema de branzică –
Branzică de casă Covalact de Țară, mierea și coaja de portocă. Opțional, poți adăuga și un praf de scorțișoară.
6. Servește fructele fierbinți, alături de feliile de toast și crema de branzică de casă.