5 idei de pachet pentru serviciu - Platou rece (1 portie, 15 minute)

Ingrediente:

Poftă bună!

Mod de preparare:

Intr-o casoleta vom pune legume taiate (la alegerea fiecaruia) cu mentiunea ca rosiile trebuie mentinute intregi pana la momentul servirii. Putem continua cu masline verzi umplute cu gogosar. Va recomand si oua de prepelita, un ingredient sanatos dar foarte neglijat. Puneti-le in apa care fierbe si le tineti 3 minute pentru oua fierte tari. Decojiti si le puneti in pachet.

Ca varianta de mezel puteti incerca un piept de rata afumat.

O alta recomandare pentru voi este o minunata crema de branza condimentata, cu o consitenta si un gust care sigur o sa va placa!

Intr-un mic blender punem o cutie de branza Fagaras Bio de la Covalact de Tara, urmata de 150 g de branza de burduf Covalact de Tara. Adaugam o jumatate de lingurita de chimen, o jumatate de lingurita de boia dulce, un strop de sare si un varf de lingurita de piper. Mixam pana ce totul devine omogen.

Obtinem o pasta cremoasa si gustoasa si poate fi consumata in multe moduri. Este foarte buna pe paine prajita dimineata, ca si aperitiv spritata frumos pe felii de legume, sau servita frumos in cupe de ardei ca cu sticksuri sau grisine alaturi. Pentru platoul rece de fata, puteti lua crema de branza intr-o mica casoleta separae sau tot intr-un caus de ardei gras. Din acesta putem taia frumos felii cu cutitul si furculita, pentru ca dupa ce sta la frigider pasta devina mai ferma.

Restul de crema tine cateva zile bune in frigider.

Acestui pachet mai putem alatura fructe la alegere si o mana mica de migdale combinate cu stafide netratate.




În bucătărie la Chiva
Nuci umplute cu gust de copilarie

Nuci umplute cu gust de copilarie

 Mod de preparare: Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Tot articolul
Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

 Mod de preparare: 1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Tot articolul
Faguri cu crema de cacao

Faguri cu crema de cacao

Mod de preparare: Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim. Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Tot articolul
Amandina de casa fara fondant

Amandina de casa fara fondant

Mod de preparare: Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie. Pregatim o tava tapetata ...
Tot articolul