Sandvici cu Cașcaval Rucăr Covalact de Țară

Ingrediente:

Chifle integrale - câte una pentru fiecare sandvici
Unt superior Covalact de Ţară
Caşcaval Rucăr Covalact de Ţară, tăiat felii
Şuncă sau felii de friptură rece de pasăre (curcan, pui)
Frunze fragede de spanac
Roşii tăiate în felii subţiri, bine scurse

Poftă bună!

Mod de preparare:

1. Taie fiecare chiflă pe jumătate.
2. Unge fiecare dintre jumătăţi cu Unt Covalact de Ţară.
3. Pe una dintre jumătăţile de chiflă aşează, în straturi successive: felii de şuncă de curcan, frunze tinere de spanac, felii de Caşcaval Rucăr Covalact de Ţară şi felii de roşie.
4. Acoperă cu cealaltă jumătate de chiflă.
5. Decorează cu bucăţi de caşcaval decupate în formă de flori, animăluţe sau forme geometrice şi cu bucăţi de roşie, ardei gras sau măsline.

Iată cum, cu puţină îndemânare şi răbdare, rapid şi uşor, poţi pregăti o gustare hrănitoare şi simpatică pentru copilul tău. Îţi dorim dimineţi însorite, cu idei grozave în bucătărie!

 





În bucătărie la Chiva
Pizza pe spaghete

Pizza pe spaghete

Punem la fiert trei litrii de apa cu doua lingurita pline de sare. Odata ce da in clocot punem spaghetele si le fierbem dupa timpul indicat pe pachet, dar micsorat cu o treime. Intre timp ...
Tot articolul
Tort de paste

Tort de paste

Punem 3 l de apa la fiert. Pentru fiecare litru de apa trebuie sa utilizam 7 grame de sare, asadar 21 de grame in aceasta situatie. Asta inseamna 2 lingurite cu varf. E foarte important sa folosim ...
Tot articolul
Plomchec Covalact

Plomchec Covalact

Preincalzim cuptorul. Pt cuptorul electric alegem un program cu ventilatie dar care nu da caldura de sus si setam temperatura la 200 grade Celsius. Pregatim 2 forme dreptunghiulare de 16/8 cm, ...
Tot articolul
Gogosi pufoase fara drojdie (minciunele, pancove)

Gogosi pufoase fara drojdie (minciunele, pancove)

Asadar, ne pregatim un bol incapator si punem faina in el. Adaugam sarea, praful de copt, si zaharul vanilat (daca dorim sa folosim esente, il inlocuim cu zahar normal). Amestecam totul foarte, ...
Tot articolul