Chifle integrale - câte una pentru fiecare sandvici Unt superior Covalact de Ţară Caşcaval Rucăr Covalact de Ţară, tăiat felii
Şuncă sau felii de friptură rece de pasăre (curcan, pui)
Frunze fragede de spanac
Roşii tăiate în felii subţiri, bine scurse
Poftă bună!
Mod de preparare:
1. Taie fiecare chiflă pe jumătate.
2. Unge fiecare dintre jumătăţi cu Unt Covalact de Ţară.
3. Pe una dintre jumătăţile de chiflă aşează, în straturi successive: felii de şuncă de curcan, frunze tinere de spanac, felii de Caşcaval Rucăr Covalact de Ţară şi felii de roşie.
4. Acoperă cu cealaltă jumătate de chiflă.
5. Decorează cu bucăţi de caşcaval decupate în formă de flori, animăluţe sau forme geometrice şi cu bucăţi de roşie, ardei gras sau măsline.
Iată cum, cu puţină îndemânare şi răbdare, rapid şi uşor, poţi pregăti o gustare hrănitoare şi simpatică pentru copilul tău. Îţi dorim dimineţi însorite, cu idei grozave în bucătărie!
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...