1. Fierbi cartofii cu tot cu coajă, în apă cu sare, 8 minute. Îi scurgi de apă, îi împachetezi în folie de aluminiu şi îi coci în cuptor, aproximativ 25 de minute.
2. Tai castravetele cubuleţe, condimentzi cu sare şi piper, după gust şi amesteci cu iaurtul.
3. Cureţi ceapa, o tai în două, pe lungime şi apoi în rondele subţiri. Tai roşia în sferturi, îndepărtezi seminţele şi zeama, apoi o tai cubuleţe.
4. Tai pieptul de curcan fâşii şi le prăjeşti în ulei bine încins. Când sunt frumos rumenite, le scoţi deoparte şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust. În grăsimea rămasă rumeneşti uşor rondelele de ceapă.
5. Scoţi cartofii din cuptor, desfaci uşor folia de aluminiu deasupra, tai un capac fiecărui cartof, scobeşti miezul şi umpli cu salată de roşii, ceapă rumenită, castraveţi. Presari deasupra pătrunjel verde tocat şi serveşti imediat.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...