Rulouri cu somon si Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Țară
Rețetă de:
Share:
Ingrediente Covalact de Ţară
Cremă de brânză proaspătă
Ingrediente:
8 clătite proaspete, sărate, potrivite ca mărime
2 cutii (300g) Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Țară
2-3 linguri ulei de măsline
3-4 fire de pătrunjel proaspăt
2 fire de ceapă verde tocată mărunt
sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust
Poftă bună!
Mod de preparare:
1. Într-un bol se amestecă Crema de Brânză proaspătă Covalact de Țară cu uleiul de măsline și pătrunjelul tocat mărunt, până ce se omogenizează. Se asezonează cu sare și piper proaspăt măcinat, după gust.
2. Se ia fiecare clătită și se unge cu un strat de cremă de brânză cu verdețuri - stratul de brânză trebuie să fie uniform și nu prea gros. Se presară ceapă verde tocată mărunt și se așează 2-3 felii subtiri de somon afumat. Se rulează strâns și se așează pe o farfurie. Pentru ca ruloul să rămână lipit, trebuie ca marginea clătitei să fie bine unsă cu cremă de brânză.
3. Lăsați rulourile la frigider pentru 15-20 min înainte de a le servi.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...