Mod de preparare:
1. Preîncălzeşte cuptorul la 200 grade Celsius.
2. Tapetează cu hârtie de copt o formă cu arc, care merge la cuptor (dreptunghiulară sau rotundă, după cum preferi).
3. Într-un castron încăpător, amestecă bine cu telul sau cu mixerul următoarele ingrediente: făina, praful de copt, esenţa de vanilie, zahărul, ouăle uşor bătute, uleiul şi
Iaurtul Cremos Covalact de Țară.
4. Toarnă compoziţia în tavă şi nivelează.
5. Aşează deasupra prunele în rânduri, apoi presară uniform migdalele feliate.
6. Dă la cuptor pentru 35 minute. Încearcă prăjitura cu o scobitoare, trebuie să iasă curată din centrul compoziţiei atunci când s-a copt.
7. Lasă să se răcorească. Desfă forma, porţionează prăjitura şi aşează bucăţile pe un platou. Pudrează cu zahăr şi serveşte. Păstrează prăjitura într-o cutie, la frigider, pentru a rămâne proaspătă şi cremoasă.