- 500 ml de Iaurt Cremos Covalact de Ţară
- 120g de zahăr
- 6 piersici coapte bine
- ½ linguriță vanilie măcinată
- sirop de căpşuni (pentru ornat)
- frişcă (pentru ornat)
- ciocolată neagră rasă
Poftă bună!
Mod de preparare:
Se amestecă bine, intr-un blender iaurtul cu zahărul, coaja rasă de lămâie, piersicile taiate cubulete și vanilia. Se pune la frigider timp de 1 oră, până când amestecul devine foarte rece. Apoi, se toarnă compoziția în mașina pentru înghețată și se urmează instrucțiunile acesteia. Se pune compozitia într-un recipient și se dă la congelator timp de 4-5 ore, până se întărește. Dacă nu ai mașină pentru înghețată, dă compoziția la congelator și amestecă în ea la fiecare 20 de minute pentru a evita formarea acelor de gheață.
Se scoate înghețata din congelator cu 1 oră înainte de servire.
Servește-o în boluri mici si orneaz-o dupa gust si inspiratie!
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...