Ingrediente:
1 kg pulpă de miel (sau de porc, dacă preferi), dezosată şi tăiată în cuburi de circa 5cm
2 cepe roşii potrivite sau 5 – 6 mai mici, curăţate şi tăiate în 4 bucăţi
2 ½ ardei graşi (roşu, galben, verde), tăiaţi în bucăţi
4 căţei de usturoi (2 feliaţi şi 2 întregi)
2 linguri de muştar
Sucul de la o jumătate de lămâie
1 lingură de măghiran sau oregano uscat
1/2 cană ulei de măsline
1/2 cană de vin alb sec
200g
Caşcaval Dalia Covalact de Țară
5 cartofi de dimensiune medie, curăţaţi şi tăiaţi în 4
2 roşii feliate
Sare şi piper negru proaspăt măcinat
Hârtie de copt / pergament – 4 bucăţi a circa 75 cm lungime fiecare
Sfoară de bucătărie