300g Iaurt Cremos Covalact de Țară
1,5 linguri miere
2 banane
1 lingură migdale măcinate
½ cană căpșuni prospete
Poftă bună!
Mod de preparare:
Amestecați într-un blender Iaurtul Cremos Covalact de Țară cu bananele, mierea și migdalele măcinate.
Crema rezultată amestecați-o cu cubulețele de căpșuni, puneți-o în pahare și ornați cu frișcă, fructe prospete și un praf de ciocolată.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...
Inainte de a pregati acesta prajitura, ganditi-va ce fel de gem veti folosi. In principiu orice gem acrisor este bun, dar trebuie sa fie consistent. Un gem subtire, va iesi de la mijlocul prajiturii, ...