Crema de Brânză Proaspătă Covalact de Țară cu verdețuri

Ingrediente:

2 cutii (300g) Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Ţară
2 - 3 fire de ceapă verde, tocate mărunt
1 legătură de mărar verde, tocată
o mână zdravănă de frunze de spanac tânăr
3 căţei de ustoroi, curăţaţi şi zdrobiţi
2 - 3 linguri de ulei de măsline
zeamă de lămâie, după gust
sare, piper negru proaspăt măcinat, boia de ardei dulce sau iute, după gust

Poftă bună!

Mod de de preparare:

Într-un castron încăpător, amestecă bine Crema de Brânză proaspătă Covalact de Ţară cu restul ingredientelor, adăugate pe rând: uleiul de măsline, verdeţurile tocate şi usturoiul.
La final, asezonează, după gust, cu sare, piper, boia şi zeamă de lămâie.
Pune crema de brânză cu verdeţuri într-un castron frumos, netezeşte suprafaţa, picură deasupra puţin ulei de măsline - decorează cu felii de ardei roşu şi frunze de spanac proaspăt.
Serveşte cu felii subţiri de pâine integrală, proaspete sau prăjite uşor.
Poftă bună!



În bucătărie la Chiva
Nuci umplute cu gust de copilarie

Nuci umplute cu gust de copilarie

 Mod de preparare: Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Tot articolul
Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

 Mod de preparare: 1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Tot articolul
Faguri cu crema de cacao

Faguri cu crema de cacao

Mod de preparare: Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim. Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Tot articolul
Amandina de casa fara fondant

Amandina de casa fara fondant

Mod de preparare: Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie. Pregatim o tava tapetata ...
Tot articolul