Crema de Brânză Proaspătă Covalact de Țară cu verdețuri

Ingrediente:

2 cutii (300g) Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Ţară
2 - 3 fire de ceapă verde, tocate mărunt
1 legătură de mărar verde, tocată
o mână zdravănă de frunze de spanac tânăr
3 căţei de ustoroi, curăţaţi şi zdrobiţi
2 - 3 linguri de ulei de măsline
zeamă de lămâie, după gust
sare, piper negru proaspăt măcinat, boia de ardei dulce sau iute, după gust

Poftă bună!

Mod de de preparare:

Într-un castron încăpător, amestecă bine Crema de Brânză proaspătă Covalact de Ţară cu restul ingredientelor, adăugate pe rând: uleiul de măsline, verdeţurile tocate şi usturoiul.
La final, asezonează, după gust, cu sare, piper, boia şi zeamă de lămâie.
Pune crema de brânză cu verdeţuri într-un castron frumos, netezeşte suprafaţa, picură deasupra puţin ulei de măsline - decorează cu felii de ardei roşu şi frunze de spanac proaspăt.
Serveşte cu felii subţiri de pâine integrală, proaspete sau prăjite uşor.
Poftă bună!



În bucătărie la Chiva
Pizza pe spaghete

Pizza pe spaghete

Punem la fiert trei litrii de apa cu doua lingurita pline de sare. Odata ce da in clocot punem spaghetele si le fierbem dupa timpul indicat pe pachet, dar micsorat cu o treime. Intre timp ...
Tot articolul
Tort de paste

Tort de paste

Punem 3 l de apa la fiert. Pentru fiecare litru de apa trebuie sa utilizam 7 grame de sare, asadar 21 de grame in aceasta situatie. Asta inseamna 2 lingurite cu varf. E foarte important sa folosim ...
Tot articolul
Plomchec Covalact

Plomchec Covalact

Preincalzim cuptorul. Pt cuptorul electric alegem un program cu ventilatie dar care nu da caldura de sus si setam temperatura la 200 grade Celsius. Pregatim 2 forme dreptunghiulare de 16/8 cm, ...
Tot articolul
Gogosi pufoase fara drojdie (minciunele, pancove)

Gogosi pufoase fara drojdie (minciunele, pancove)

Asadar, ne pregatim un bol incapator si punem faina in el. Adaugam sarea, praful de copt, si zaharul vanilat (daca dorim sa folosim esente, il inlocuim cu zahar normal). Amestecam totul foarte, ...
Tot articolul