Cartofi copți, cu umplutură de Brânză Făgăraș Covalact de Țară și verdeață


Ingrediente Covalact de Ţară
Brânză Făgăraș 8% grăsime
Unt de masă B 65% grăsime

Ingrediente:

Pentru 2 persoane

Poftă bună!

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 220 grade Celsius.
Pune cartofii la copt, pentru circa 40 de minute (încearcă-i cu furculiţa, să vezi dacă sunt pătrunşi).
Scoate cartofii din cuptor şi lasă-i să se răcorească.
Taie-i în două pe lung şi scobeşte cea mai mare parte a miezului cu o linguriţă, având grijă să nu perforezi coajă. Pune miezul de cartof copt într-un castron, zdrobeşte bine cu furculiţa.
Adăugă Brânza Făgăraş Covalact de Țară, 2 lingurițe de Unt Covalact de Țară, mărarul verde şi cozile de ceapă verde tocate
Asezonează cu sare şi piper negru după gust şi amestecă bine.
Umple cartofii copţi cu acest amestec, picură deasupra puţin ulei de măsline şi pune în cuptor, sub grill, la 200 grade Celsius, pentru încă 10 minute.

Serveşte cartofii rumeni şi fierbinţi, alături de o salată de roşii. Poftă bună!


În bucătărie la Chiva
Nuci umplute cu gust de copilarie

Nuci umplute cu gust de copilarie

 Mod de preparare: Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Tot articolul
Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

 Mod de preparare: 1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Tot articolul
Faguri cu crema de cacao

Faguri cu crema de cacao

Mod de preparare: Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim. Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Tot articolul
Amandina de casa fara fondant

Amandina de casa fara fondant

Mod de preparare: Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie. Pregatim o tava tapetata ...
Tot articolul