Bulz ardelenesc


Ingrediente Covalact de Ţară
Brânză de burduf în membrană naturală
Unt de masă B 65% grăsime

Ingrediente

  • 300 g mălai
  • 1 l apă
  • 400 g costiță afumată
  • 400 g branză de burduf in membrana naturala Covalact de Tara
  • 3-4 cârnați de casă
  • 4 ouă
  • 1 lg sare
  • 1 lg ulei
  • 50 g unt 80% grasime, Covalact de Tara

Poftă bună!

Mod de preparare

1. Prepară o mămăliguță nici moale, nici prea tare, din apă, mălaiul turnat în ploaie si sare.
2. Taie costița cubulețe și carnații felii și trage-i la tigaie
3. Scoate mămăliguța pe un fund de lemn și formează din ea, cu ajutorul unui castron,  4 bulgări de mămăligă. Umple bulgării de mămăligă și brânză de burduf Covalact de Tara și cubulete de costița rumenită.
4. Așeaza bulgării de mămăligă într-o tavă unsă bine cu unt, ornează-i cu feliile de carnați și dă-i la cuptor cca. 15 min.
5. Scoate bulzurile rumenite pe cate o farfurie, presară brânză și ornează-le cu căte un ochi făcut in tigaie.



În bucătărie la Chiva
Nuci umplute cu gust de copilarie

Nuci umplute cu gust de copilarie

 Mod de preparare: Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Tot articolul
Faguri cu crema de cacao

Faguri cu crema de cacao

Mod de preparare: Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim. Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Tot articolul
Amandina de casa fara fondant

Amandina de casa fara fondant

Mod de preparare: Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie. Pregatim o tava tapetata ...
Tot articolul
Prajitura Albinita

Prajitura Albinita

Inainte de a pregati acesta prajitura, ganditi-va ce fel de gem veti folosi. In principiu orice gem acrisor este bun, dar trebuie sa fie consistent. Un gem subtire, va iesi de la mijlocul prajiturii, ...
Tot articolul