400 g branză de burduf in membrana naturala Covalact de Tara
3-4 cârnați de casă
4 ouă
1 lg sare
1 lg ulei
50 g unt 80% grasime, Covalact de Tara
Poftă bună!
Mod de preparare
1. Prepară o mămăliguță nici moale, nici prea tare, din apă, mălaiul turnat în ploaie si sare.
2. Taie costița cubulețe și carnații felii și trage-i la tigaie
3. Scoate mămăliguța pe un fund de lemn și formează din ea, cu ajutorul unui castron, 4 bulgări de mămăligă. Umple bulgării de mămăligă și brânză de burduf Covalact de Tara și cubulete de costița rumenită.
4. Așeaza bulgării de mămăligă într-o tavă unsă bine cu unt, ornează-i cu feliile de carnați și dă-i la cuptor cca. 15 min.
5. Scoate bulzurile rumenite pe cate o farfurie, presară brânză și ornează-le cu căte un ochi făcut in tigaie.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...