Budincă cu fructe de pădure şi Brânză Făgăraş Covalact de Ţară


Ingrediente Covalact de Ţară
Brânză Făgăraș 8% grăsime
Ingrediente:

2 cutii Brânză Făgăraş Covalact de Ţară
160g zahăr tos
3 ouă bătute
4 linguri de făină albă, cernută
coaja rasă a unei lămâi
200g fructe de pădure congelate

Poftă bună!

Mod de preparare:

1. Preîncălzeşte cuptorul la 175 grade Celsius.
2. Unge foarte bine cu unt o formă circulară cu sistem de deschidere cu arc. Poţi tapeta fundul formei cu hârtie de copt. Întrucât compoziţia va fi destul de fluidă, este bine să îmbraci fundul formei, pe exterior, cu folie de aluminiu.
3. Într-un castron, amestecă bine cu mixerul Brânza Făgăraş Covalact de Ţară şi zahărul tos, până când compoziţia sporeşte în volum şi devine omogenă.
4. Adaugă treptat ouăle bătute.
5. Amestecă şi coaja de lămâie, apoi făina cernută.
6. Pune fructele de pădure în compoziţie şi amestecă-le delicat, cu o lingură de lemn.
7. Toarnă compoziţia budincii în formă unsă cu unt şi dă la cuptor pentru circa 35 minute, până când se rumeneşte la suprafaţă, iar centrul este încă puţin lichid.
8. Scoate din cuptor şi lasă să se răcorească.
9. Când s-a răcorit, desprinde budinca de pe margini cu ajutorul unui cuţit şi scoate din formă.
10. Aşează pe un platou şi serveşte-o călduţă, pudrată cu zahăr.

Poftă bună!



 


În bucătărie la Chiva
Nuci umplute cu gust de copilarie

Nuci umplute cu gust de copilarie

 Mod de preparare: Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Tot articolul
Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

Chec rapid cu iaurt Bio Covalact de Tara si visine

 Mod de preparare: 1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Tot articolul
Faguri cu crema de cacao

Faguri cu crema de cacao

Mod de preparare: Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim. Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Tot articolul
Amandina de casa fara fondant

Amandina de casa fara fondant

Mod de preparare: Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie. Pregatim o tava tapetata ...
Tot articolul