Mod de preparare:
1. Preîncălzeşte cuptorul la 175 grade Celsius.
2. Unge foarte bine cu unt o formă circulară cu sistem de deschidere cu arc. Poţi tapeta fundul formei cu hârtie de copt. Întrucât compoziţia va fi destul de fluidă, este bine să îmbraci fundul formei, pe exterior, cu folie de aluminiu.
3. Într-un castron, amestecă bine cu mixerul
Brânza Făgăraş Covalact de Ţară şi zahărul tos, până când compoziţia sporeşte în volum şi devine omogenă.
4. Adaugă treptat ouăle bătute.
5. Amestecă şi coaja de lămâie, apoi făina cernută.
6. Pune fructele de pădure în compoziţie şi amestecă-le delicat, cu o lingură de lemn.
7. Toarnă compoziţia budincii în formă unsă cu unt şi dă la cuptor pentru circa 35 minute, până când se rumeneşte la suprafaţă, iar centrul este încă puţin lichid.
8. Scoate din cuptor şi lasă să se răcorească.
9. Când s-a răcorit, desprinde budinca de pe margini cu ajutorul unui cuţit şi scoate din formă.
10. Aşează pe un platou şi serveşte-o călduţă, pudrată cu zahăr.
Poftă bună!