1. Fierbi pastele în apă cu sare, urmând instrucţiunile de pe ambalaj, apoi le strecori.
2. Amesteci, într-un castron, brânza bine scursă cu zahărul şi zahărul vanilinat, adaugi gălbenuşurile, amesteci, iar la sfârşit adaugi albuşurile bătute spumă tare. Torni compoziţia peste paste şi le amesteci uşor.
3. Torni pastele astfel pregătite într-o formă termorezistentă, unsă generos cu unt, iar deasupra aşezi restul de unt tăiat bucăţele şi aşezi forma la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 35-40 de minute.
4. Când este gata, o garniseşti cu fructe proaspete de pădure şi o pudrezi cu zahăr aromatizat cu vanilie.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...