Bruschette cu Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Țară, ceapă roșie și sfeclă
Rețetă de:
Share:
Ingrediente Covalact de Ţară
Cremă de brânză proaspătă
Ingrediente:
1 cutie (150g) Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Țară 6 felii de pâine
450 g ceapă roșie, tăiată felii subțiri
450 g sfeclă roșie prefiartă, tăiată cubulețe
ulei de măsline
1 lingură zahăr
1 lingură oțet de vin roșu
sare și piper, după gust
rosmarin proaspăt, mărunțit
Poftă bună!
Mod de preparare:
1. Se unge fiecare felie de pâine cu ulei de măsline pe una dintre părți și se presară rozmarin mărunțit. Se bagă în cuptorul încins la 150 grade C pentru 15 - 20 min, pâna devin aurii. Se scot din cuptor și se lasă să se răcească.
2. Într-o tigaie, se încinge o lingură de ulei de măsline și se adaugă ceapa. Se acoperă cu un capac și se lasă pe foc aprox. 15 min. Se înlătură capacul și se adaugă zahărul, oțetul și cubulețele de sfeclă roșie. Se amestecă și se lasa pe foc, fără capac, pentru încă 10 min. Se oprește focul și se lasă să se răcească.
3. Se ia fiecare felie de pâine și se unge cu un strat generos de Cremă de Brânză proaspătă Covalact de Țară, peste care se așeză amestecul de ceapă roșie și sfecla caramelizată și se așează pe un platou.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
1. Mai intai preincalzim cuptorul la 160 grade Celsius.Din pachetul de unt 80% grasime Covalact de Tara destinat pentru prajitura luam o portie mica ca sa ungem tava cu ea ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...