5 idei de pachetel pentru scoala cu lactate Covalact de Tara - Sandwich cu somon afumat.

Ingrediente:

• 120 g masline verzi fara samburi
• 30-40 ml ulei de masline
• Putin oregano
• 2-3 felii de somon afumat
• Cateva frunze de salata
• 2 felii de mari de toast cu graham
• Branzica de casa Bio Covalact de Tara

Poftă bună!

Mod de preparare:

Maslinele se combina cu oregano si ulei de masline si se paseaza cu un blender sau un mixer vertical. Trebuie sa obtineti o pasta grunjoasa, nu foarte legata.

Aceasta pasta se intinde pe feliile de paine, se adauga somonul si ceva frunze de salata. Este un sandwich foarte sanatos, plin de grasimi omega 3 si 6 care va ajuta copilul sa se concentreze mai bine la scoala.

Putem sa alaturam acestui sandwich un fruct la alegere, cateva betisoare de castraveti si o Branzica de casa Bio Covalact de Tara, cu doar 5.5 % grasime. Este facuta din lapte ecologic, provenit doar de la ferme romanesti si este foarte sanatoasa si bine acceptata de catre copii.

Va fi nevoie sa punem in pachetel si o lingurita si cateva servetele.

Pastram la frigider. 




În bucătărie la Chiva
Nuci umplute cu gust de copilarie

Nuci umplute cu gust de copilarie

 Mod de preparare: Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Tot articolul
Faguri cu crema de cacao

Faguri cu crema de cacao

Mod de preparare: Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim. Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Tot articolul
Amandina de casa fara fondant

Amandina de casa fara fondant

Mod de preparare: Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie. Pregatim o tava tapetata ...
Tot articolul
Prajitura Albinita

Prajitura Albinita

Inainte de a pregati acesta prajitura, ganditi-va ce fel de gem veti folosi. In principiu orice gem acrisor este bun, dar trebuie sa fie consistent. Un gem subtire, va iesi de la mijlocul prajiturii, ...
Tot articolul