5 idei de pachetel pentru scoala cu lactate Covalact de Tara - Sandwich cu salata de oua
Rețetă de:
Share:
Ingrediente:
Doua oua fierte tari
Maioneza de iaurt
2 felii mari de toast cu graham, fara conservanti
Unt 80% grasime Covalact de Tara
Un fir de ceapa verde
O ridiche
Optional cateva frunze de salata, spalate si zvantate
Iaurt de baut Bio Covalact de Tara 330g
Poftă bună!
Mod de preparare:
Taiem ouale fierte in cubulate, un fir de ceapa verde si o ridiche.Amestecam.
Ca sa legam aceste ingrediente vom folosi o maioneza consistenta facuta din iaurt (modul de preparare este cel din reteta de “Salata de dovlecei”, singura diferenta este ca aici omitem usturoiul). Nu contine ou crud deci nu este atat de perisabila ca maioneza traditionala, si are foarte putin ulei.
Ungem feliile de paine cu putin Unt gras 80% grasime Covalact de Tara. Acesta actioneaza ca un liant pentru sandwich, dar si protejeaza painea ca sa nu absoarba umiditatea din umplutura.
Punem salata de oua pe o felie. Daca vrem putem sa inghesuim si cateva frunze de verdeata, doar sa nu fie umede. Le tamponati cu servetele de hartie daca este cazul.
Mai putem pune in pachetel, fructe de sezon la alegere, si un Iaurt Bio de baut Covalact de Tara 330g, care foloseste doar lapte din surse ecologice.
Mod de preparare:
Mai intai ne ocupam de crema pentru ca are nevoie de putin timp sa capete consistenta. Avem nevoie de doar 2 ingrediente principale ca sa ne iasa o crema fina si delicioasa ...
Mod de preparare:
Intr-un castron potrivit de mare adaugam un pachet intreg de unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara. Il topim.
Peste untul topit, care ar trebui sa fie doar caldut, nu ...
Mod de preparare:
Blatul: timpul de pregatire al blatului este redus de aceea mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura sus si jos, plus ventilatie.
Pregatim o tava tapetata ...
Inainte de a pregati acesta prajitura, ganditi-va ce fel de gem veti folosi. In principiu orice gem acrisor este bun, dar trebuie sa fie consistent. Un gem subtire, va iesi de la mijlocul prajiturii, ...