5 idei de pachetel pentru scoala cu lactate Covalact de Tara - Sandwich cu piept de pui.

Ingrediente:

• Doua bucatele de piept de pui gatit
• Un ardei copt neaparat din otet (trebuie sa fie mai acid)
• Cateva frunze de salata
• O bucata de bagheta cu diferite seminte/ cereale
• Maioneza de iaurt din Iaurt Cremos Covalact de Tara
• Lapte Covasit Covalact de Tara 330g

Poftă bună!

Mod de preparare:


Despicam bagheta in doua si o ungem cu maioneza de Iaurt Cremos Covalact de Tara. Lipim frunze de salata din belsug. Punem ardeiul copt, si pieptul de pui. Pentru carne va trebui un strop de sare, si puteti folosi inca putina maioneza ca sa ma asigur ca toate partile se lipesc bine.

Putem alatura sandwichului o sticluta de 330 g de Lapte Covasit Covalact de Tara si un fruct la alegere.

 


În bucătărie la Chiva
Branzoaice pufoase si aromate . 4 modele diferite.

Branzoaice pufoase si aromate . 4 modele diferite.

 In bolul cu faina adaugam: zaharul, zaharul vanilat – daca folositi esente inlocuiti-l cu zahar normal si sarea Omogenizam. Intr-un recipient pretabil pt incalzire ...
Tot articolul
Cornulete cu unt - Prajituri de casa pentru sarbatori

Cornulete cu unt - Prajituri de casa pentru sarbatori

Mod de preparare: Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa lichefiem drojdia cu zaharul vanilat. Apoi trebuie sa topim untul gras Covalact de Tara. Il taiem cubulete si il punem un minut ...
Tot articolul
Negresa insiropata - Prajituri de casa pentru sarbatori

Negresa insiropata - Prajituri de casa pentru sarbatori

Mai intai preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius, pentru ca aluatul se negresa se face foarte repede. In faina adaugam pudra de cacao si praful de copt. Se omogenizeaza. Taiem untul gras ...
Tot articolul
Alba ca zapada - Prajituri de casa pentru sarbatori

Alba ca zapada - Prajituri de casa pentru sarbatori

Mod de preparare: Mai intai trebuie ne ocupam de crema. In castronelul cu amidon adaugam zaharul si amestecam. Daca nu aveti amidon puteti folosi in loc cam 90-100 g faina, dar crema este mai fina ...
Tot articolul