1 varza chinezeasca mare, 1 l supa de carne din cub, 100 g unt superior 80% Covalact de Tara, 100 g cascaval Covasna Covalact de Tara, 150 g smantana 15% grasime Covalact de Tara, 1 ceapa, patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Varza se taie in 4 si se fierbe 5 minute in supa de carne. Se scoate, se scurge si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt. Restul de unt se pune bucatele peste varza. Cascavalul se rade deasupra. Smantana se amesteca cu ceapa tocata marunt si patrunjelul tocat. Se intinde si sosul de smantana deasupra. Se pune la cuptor 15 minute la foc mediu-tare.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...