blat-5oua,5 linguri faina,olingura ulei;crema-branzica de casa Covalact de tara,frisca Hulala 200 g;capsuni 5oo g.1 plic praf de copt
Mod de preparare:
Blat-albusurile batute spuma,galbenusurile frecate cu ulei si tul se coace 4o minute si dupa ce s-a racit se taie in doua.Crema-branzica de casa se freaca impreuna cu o parte din frisca si se pun capsunile maruntite.Se pastreaza cateva pentru decor.Se asambleaza tortul,se acopera cu restul de frisca si se orneaza.Pofta buna !Eu l-am facut pentru masa de Paste si a avut mare succes.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...