Tort diplomat
Mai multe rețete

Tort diplomat

Ingrediente:

1 punga piscoturi
1 kg frisca lichida
5 oua
200 gr zahar
3 plicuri gelatina
50 ml lapte
1 cutie compot de ananas
Mod de preparare:

Gelatina se pune la inmuiat.Galbenusurile se freaca cu zaharulpe bain-marie , se aduga si laptele, apoi se ia de pe foc si se adauga gelatina.Frisca lichida se bate spuma si se incorporeaza galbenusurile.Se pune apoi si ananasul taiat bucatele. Se pune o folie alimentara pe o tava, se toarna amestecul obtinut, iar deasupra se pune un strat de piscoturi si se baga tava la frigider pentru cateva ore. Cand se scoate din frigider, se rastoarna tortul din tava astfel incat piscoturile sa vina jos. Se indeparteaza folia, se imbraca in frisca tortul si se orneaza cu fructe.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul