un pachet de piscoturi
8 galbenusuri
500 gr. mascarpone
8 linguri zahar pudra
500 ml frisca lichida
sare
cafea
Mod de preparare:
Se prepara cafeaua si se pune la racit.
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra si putina sare pana devin o crema albicioasa.
Se adauga crema mascarpone si se amesteca cu telul sa se omogenizeze bine.
Frisca se mixeaza si se adauga peste crema de oua si mascarpone.
Se incorporeaza si se da la rece.
Piscoturile se trec rapid prin cafea si se aseaza pe o tava.
Se pune un strat de piscoturi, unul de crema si se termina cu strat de crema.
Se orneaza cu frisca pentru aspect.
Pofta Buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...