1, 5 kg de mere margarina sau unt 7oua 7 linguri zahar 7linguri de ulei 14 linguri de faina Zahar vanilinat Esenta rom Un varf de cutit de sare Un pliculet de frisca pentru ornat
Mod de preparare:
Merele se curata de coaja si se scot cotoarele. Se unge o cratita cu unt sau margarina, apoi se aseaza merele intregi in cratita.Se baga la cuptor si se tin pana incep sa se inmoaie.Intre timp se prepara compozitia pentru blat. Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se bat cu sare.Albusurile se bat pana devin spuma, se adauga zaharul cate putin, apoi se adauga galbenusurile , uleiul, zaharul vanilinat si faina. Compozitia se adauga peste merele coapte si se baga iarasi la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.(Se incearca cu scobitoarea).Dupa ce s-a copt, tortul se lasa sa se raceasca apoi se insiropeaza cu sirop facut din apa, zahar si esenta de rom. Se orneaza cu frisca
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...