Pentru blat:7 oua 7 linguri de zahar 7 linguri de faina o lingurita praf de copt esenta de rom, sau vanilie Pentru crema: 500ml frisca,100 gr smanatana Covalact de tara, 4-5 linguri de cafea granulata 1cutie de compot de ananas taiat cubulete
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri,cele din urma batandu-se spuma cu un praf de sare.Se adauga in ploaie zaharul si se amesteca pana se topeste. Dupa ce nu nu mai cade de pe mixer,se adauga galbenusurile unul cate unul.Separat se amesteca faina cu praful de copt, adaugandu-se si ele tot in ploaie plus esenta.Se amesteca bine pana se inglobeaza toate ingredientele si se da sa se coaca la cuptor intr-o tava unsa cu unt COVALACT DE TARA si tapetata cu faina asteaptandu-se 25 minute.Se lasa la racit blatul si se taie pe jumatate.
Frisca se bate bine cu smantana Covalact de tara si se separa in doua parti egale. Una se amesteca cu cafeaua punandu-se peste primul blat. Apoi se adauga al doilea blat si se acopera cu frisca simpla.
Se orneaza cu ananasul rondele sau se baga in interior ananasul.iar in mijlocul lui se pun ciresele din compot. Se da la rece pentru cateva ore.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...