Tort cu crema de cocos
Mai multe rețete

Tort cu crema de cocos

Ingrediente:

Blat:125 gr unt,50 gr zahar,3 oua,200 gr faina,2 linguri cacao,2 linguri lapte,1 praf de copt.Crema: 1 l lapte,3 plicuri budinca de vanilie,200 gr zahar,250 gr unt,300 gr nuca de cocos.Decor: iepuras si oua de ciocolata
Mod de preparare:

Blat:
Ouale se mixeaza bine cu zaharul,adaugam untul,apoi laptele,cacaua,praful de copt si faina.Compozitia obtinuta se intinde in strat uniform pe hartie de copt.Eu am folosit forma rotunda .Cand este coapta indepartam hartia.
Crema: Budinca si laptele se amesteca bine si fierbem pana se ingroasa.Acoperim cu folie si lasam sa se raceasca.
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si apoi se incorporeaza in budinca rece si mixata.Se amesteca bine pana cand devine o crema omogena si spumoasa.Incorporam nuca de cocos.In forma cu peretii detasabili in care am copt blatul punem mai intai folie alimentara si apoi blatul peste care intindem crema,care va fi un start foarte generos.
Impacheteam si lasam la frigider cateva ore.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul