200 gr gelatin
200 ml frisca lichida
200 gr zahar
100 ml compot de ananas sau lapte
500 gr branza de vaci covalact de tara
2 linguri de smantana ardeleneasca covalact de tara
fructe
piscotusi sampania 400 gr
Mod de preparare:
Gelatina se pune la inmuiat cu compotul sau cu laptele si se pune la foc foarte mic.
Frisca se bate spuma cu smantana
Branza se amesteca cu zaharul si esenta rom, vanilie.
Gelatina calduta se rastoarna peste branza si totul se amesteca cu frisca.
Intr-o cratita tapetata cu folie de plastic se aseaza fructele, piscoturile care trebuie sa imbrace cratita si se toarna aceasta compozitie.Peste noapte se tine la frigider.Dimineata doar intoarcem cratita invers iar tortul este super gustos si arata si foarte bine.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...