2 gogosari,300 g spanac,6 oua,2 cani faina,2 pliculete praf de copt,100 g paste fainoase,2 cutii branza covalact de tara
Mod de preparare:
pentru blatul 1:
se separa albusurile de galbenus si fiecare se bat separat.gogosarii se fierb si se paseaza,apoi se omogenizeaza in amestecul de albusuri si galbenusuri.se adauga praful de copt si o cana de faina si se lasa la cuptor 30 minute.
pentru blatul 2:
se separa albusurile de galbenusi si se bat separa.spanacul se fierbe si se paseaza.se amesteca albusurile cu galbenusurile,se adauga spanacul,praful de copt si o cana de faina si se lasa la cuptor 30 minute.
pentru crema:
se fierb pastele de preferat cus cus in apa cu sare,se strecoara si se amesteca cu branza.se potriveste de sare.
ansamblare:
fiecare blat se taie in 2 parti pe orizontala si cu ajutorul a recipiente de diferite dimensiuni se decupeaza inele din blat.se formeaza prima foaia asezand un inel verde,unul portocaliu pana se formeaza foaia in intregime,se adauga crema si se continua cu celelalte foi in acelasi mod,incepand de fiecare data cu culoare opusa foii dinainte.se orneaza cu crema ramasa.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...