piept de pui.
smantana COVALACT DE TARA
usturoi
ceapa
ardei rosii
faina
cartofi
Mod de preparare:
Se curata pieptul de pui si se taie bucatele,apoi se adauga ceapa cu ardei rosu la calit un pic in foate putin ulei,dupa ce s-au calit cat de cat legumele se adauga carnea impreuna cu legumele lasate inca 2 minute amestecand bine.Dupa ce s-au calit putin adaugi atata apa incat sa fie deasupra carnii si le lasi la fiert la ochi mic adaugand si o lingura de delicat.Intre timp poti prepara smantana cu faina si usturoiul.pui intr-un vas 3 linguri de smanatana in cazul in care este prea groasa se subtiaza cu lapte,apoi adaugi 2linguri mari de faina amestecand usor pana cand se obtine o pasta mai moale.apoi in aceasta compozitie de faina si smantana adaugi usturoiul tocat marunt.In timp ce ai preparat carnea si smantana cu usturoiul se ia smantana si se adaugat in bolul respectiv 2-3 linguri cu zeama de la carne impreuna cu legumele fierte pentru a incalzi un pic sosul de smantana cu faina ca apoi cand il vei turna in oala sa nu se faca cocoloase.Dupa ingrosare,sea dauga verdeata.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...