3kg carne de miel, tocata bucati (ca pt ciorba,4pc Unt Covalact de Tara, Foi dafin, Piper boabe, Mujdei de usturoi, zeama de la 1 lamaie si o mana buna de patrunjel
Mod de preparare:
se topeste la foc mic 1kg unt Covalact de Tara,intr-un tuci, se aseaza bucatile de miel una langa alta, se sareaza, o foaie de dafin 4-6 boabe de piper, inca 1-2 straturi de carne, adaugandu-se apa 1cm deasupra carni. Se acopera cu un capac ( indicata o oala subpresiune) si se da la foc mic 1h20".Cand incepe sa miroase a prajeala, se da capacul la o parte se mesteca, se opreste focul si se adauga mujdeiul, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt si se mesteca rapid, dupa care se acopera.Se serveste cu mamaligutza sau cu cartofi inabusitzi.
O mancare care va v-a marca pe viatza. Prea buna....Prea ca la stana
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...