Separi albusul de galbenus in 2 castroane...bati galbenusul cu zaharul praf si vanilat
Adaugi mascarpone
Il mixezi bine
Bati albusurile spuma
si le pui peste galbenusuri cu o lingura de lemn si usor le incorporezi,
Eu mai pun si putina crema de wisky
La inceput faci cafea espresso pe care o pui intr-un castron la racit...cand e gata crema incepi sa inmoi piscoturile pe cate o parte in cafea si le pui in tava
Dupa ce ai pus un strat de piscoturi pui crema deasupra si iar alt stat de piscoturi si iar crema
Deci ai piscoturi-crema-piscoturi-crema
Il pudrezi cu cacao si gata
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...