6 oua, 200 gr zahar, 400 gr faina, 2 linguri ulei, 5 linguri lapte proaspat Covalact de Tara cu 3,5% grasime, 1 plic zahar vanilat, 1/2 plic praf de copt, 200 gr fructe de padure.
Mod de preparare:
Se bat separat albusurile bine si se adauga zahar treptat.Se bat bine, bine pana se topeste tot zaharul si se adauga cate un galbenus pe rand, amestecand continuu. Se incorporeaza apoi treptat faina si se amesteca continuu. Se adauga uleiul si laptele( pentru a fi mai pufos si nu asa inecacios), apoi se adauga zaharul vanilat si praful de copt. Fructele de padure se trec putin prin faina de grau si se pun peste compozitia asezata in tava. (Se trec prin faina pentru a ramane la suprafata si a nu se lasa in josul tavii). Se coace la cuptor la 180 grade cca 30-40 min. Atunci cand se scoate tava se acopera pentru 10 minute si apoi se presare zahar pudra cu aroma de vanilie. Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...